Dé trendkleuren om nu in te investeren | Fashionchick

2022-04-21 07:56:02 By : Ms. Elsa Qiu

Een nieuw modeseizoen betekent vaak investeren in nieuwe kleuren. Dit seizoen valt dat mee, want we zien een aantal opvallende blijvers, zoals mokka en knaloranje. Ook lichtgeel deed al een paar seizoenen geleden zijn intrede – en dat is wel zo duurzaam. Ontdek de trends en shop jezelf klaar voor het voorjaar met onderstaande knallers van kleuren. 

Mokka is een chique modekleur die we veelvuldig spotte tijdens Kopenhagen en Milaan Fashion Week. Deze kleur was te zien op de catwalk en daarbuiten; naast Bottega-groen was het een regelrechte hit die we doortrekken naar de lente. En dat vinden we een goed idee, want deze tint bruin staat overal bij.

Petite Riem Coatigan Dames Bruin

W X El Boogie Platform voor Dames in Chestnut

Hij was al even te zien in de modewereld en zet inmiddels door als een heuse trend: aquablauw. De kleur oogt een tikkie Y2K, en dat maakt het juist zo speels. Verwerk ‘m in je accessoires of ga voor een volledig aquablauwe look – als je durft.

Damsel In A Dress | de Bijenkorf

Lulu semi-transparante midi jurk met ingeweven patroon

Damsel In A Dress | de Bijenkorf

Lichtgeel is een kleur die bijna iedereen flatteert – zeker wanneer je een gebruinde huid hebt. De kleur combineert bovendien knap met andere knallers zoals feloranje (zie hieronder) en Bottega-groen. Allesbehalve saai, dus. 

Schoudertas Caly in klein formaat

Gele Trui Dee Knitted Pull L/s

Knallend gaan we 2022 in, met feloranje in de hoofdrol. Een kleur die zoveel meer eer verdient dan alleen wanneer ons nationale voetbalteam speelt of we de verjaardag van de koning vieren. Onderstaande producten zijn hét bewijs.

Ayahlin schoudertas van quilted leer

De fuchsiatrend werd door modeontwerper Jacquemus op de kaart gezet en is sindsdien niet meer weg te denken uit de modewereld. Of je nu gaat voor een tas in de kleur of je er helemaal in hult: opvallen doe je geheid én goed. 

Satchels - Small Faye Soft Top Handle Bag in pink voor dames

Cropped-fit Gebreide Top Met Bandjes Dames Roze

Trenchcoats & Mantels - Roze

Dit zijn de chicste modetrends voor 2022

De tassentrends van dit moment

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Lingerie voor elk figuur Fashion Lees ook Bruiloftsgasten opgelet: dit zijn de trends dit jaar Fashion Lees ook De mooiste designerjassen voor het voorjaar Fashion Lees ook Maak kennis met de tassen van STUDIODAI Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Bruiloftsgasten opgelet: dit zijn de trends dit jaar

De mooiste designerjassen voor het voorjaar

Maak kennis met de tassen van STUDIODAI

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.